Ön itt van: Blog Páciensek visszajelzései a Benyó Urológiáról


Páciensek visszajelzései a Benyó Urológiáról

Tisztelt Pácienseim!

Köszönöm a megtisztelő véleményeket a rendeléssel kapcsolatban! Örülök, hogy az on-line videókonzultációk is eredményesek!

Dr. Benyó Mátyás

 

Visszajelzések a rendelésről az on-line konzulltáció kapcsán:

"Az on-line konzultàcióval teljesen elégedett voltam mind hang- és kép minőség is. A Doktor Úr átfogóan és teljes körűen válaszolt minden kérdésre. A konzultáció menete ugyanúgy zajlott mintha személyesen ott lettem volna."

"Az online megbeszélés rendkívül hasznos volt. Ebben a nehéz helyzetben gyors,megnyugtató diagnózist kaptam alapos kikérdezés után.Nagyon kényelmes és biztonságos megoldás ez az online kapcsolat, hiszen így nem vagyunk kitéve fertőzésnek, veszélyforrásnak.A gyógyulást elősegítő gyógyszereket megkapom postán.Összefoglalva: ez a fajta orvos-beteg kapcsolat alapos, gyors és biztonságos. Köszönöm a segítségét!"

 
"A Dr. Úr ebben a nehéz helyzetben is foglalkozott a problémámmal. Picit izgultam az online konzultációtól, de Dr. Úr kiválóan oldotta a hangulatot s a végén olyan volt, mintha egy szobában ülnénk. Hihetetlen kedves, segítőkész, empatikus. Úgy érzem végre jó kezekben vagyok."  
 
"Szerintem az on-line konzultációs forma értékes időt takarít meg az orvosnak és a betegnek egyaránt. Amennyiben nincsen szükség vizsgálatra minden esetben ezt a formát fogom választani!"
 
"Úgy gondolom, hogy az online tanácsadás, ha egyéb mintavétel, illetve vizsgálat nem szükséges, sokkal kényelmesebb lehet. Egyrészt az utazás és várakozás megspórolható, magam pedig érdekes módon komfortosabban éreztem magam. Szerintem mindenkiben van némi feszengő érzés, ha orvosi rendelőbe lép - talán különösen ezen a területen férfiak esetében - de az online konzultáció során ez kevésbé jelentkezett az én esetemben."