Ön itt van: Blog Elemek szűrése dátum szerint: Április 2020
Elemek szűrése dátum szerint: Április 2020 - Benyó Urológia

Tisztelt Pácienseim!

Köszönöm a megtisztelő véleményeket a rendeléssel kapcsolatban! Örülök, hogy az on-line videókonzultációk is eredményesek!

Dr. Benyó Mátyás

 

Visszajelzések a rendelésről az on-line konzulltáció kapcsán:

"A legjobb urológus és a legjobb andrológus! Nagyon köszönünk mindent!"

"Az on-line konzultàcióval teljesen elégedett voltam mind hang- és kép minőség is. A Doktor Úr átfogóan és teljes körűen válaszolt minden kérdésre. A konzultáció menete ugyanúgy zajlott mintha személyesen ott lettem volna."

"Az online megbeszélés rendkívül hasznos volt. Ebben a nehéz helyzetben gyors,megnyugtató diagnózist kaptam alapos kikérdezés után.Nagyon kényelmes és biztonságos megoldás ez az online kapcsolat, hiszen így nem vagyunk kitéve fertőzésnek, veszélyforrásnak.A gyógyulást elősegítő gyógyszereket megkapom postán.Összefoglalva: ez a fajta orvos-beteg kapcsolat alapos, gyors és biztonságos. Köszönöm a segítségét!"

 
"A Dr. Úr ebben a nehéz helyzetben is foglalkozott a problémámmal. Picit izgultam az online konzultációtól, de Dr. Úr kiválóan oldotta a hangulatot s a végén olyan volt, mintha egy szobában ülnénk. Hihetetlen kedves, segítőkész, empatikus. Úgy érzem végre jó kezekben vagyok."  
 
"Szerintem az on-line konzultációs forma értékes időt takarít meg az orvosnak és a betegnek egyaránt. Amennyiben nincsen szükség vizsgálatra minden esetben ezt a formát fogom választani!"
 
"Úgy gondolom, hogy az online tanácsadás, ha egyéb mintavétel, illetve vizsgálat nem szükséges, sokkal kényelmesebb lehet. Egyrészt az utazás és várakozás megspórolható, magam pedig érdekes módon komfortosabban éreztem magam. Szerintem mindenkiben van némi feszengő érzés, ha orvosi rendelőbe lép - talán különösen ezen a területen férfiak esetében - de az online konzultáció során ez kevésbé jelentkezett az én esetemben."
 
"A Benyó doktor úrral való online konzultáció az én páciensi részemről a csillagos ötös osztályzat fölötti értéket képviseli: mindenben az értő és érző, érdeklődő és odafigyelő, orvosi tudását és gyakorlati tapasztalatait ötvözve olyan egyenrangú emberi kommunikációval fordult felém, amelyet személyes kapcsolatban sem éltem meg még. A "Köszönöm!" csak egy szó, amit mondhattam, de ennek a töltése szívben és lélekben erőt adó számomra.
A doktor úr részletesen kikérdezett, a lehetőségeket pedig egyszerű érthetőséggel, vizualizálva is megmagyarázta. A feltett kérdésekre türelemmel és alapos felelősséggel válaszolt. A konzultáció alatt tiszteletet és embertársi elfogadást éltem át tőle. Teljesen hiteles Orvos-Ember és Ember-Orvos."
2020. Április 08., Szerda 18:01

On-line konzultáció elindul

Tisztelt Pácienseim!

A COVID2019 járvány miatt a nem akut esetek ellátása továbbra is szünetel a magánrendelőmben. Szükségesnek látom azonban, hogy a folyamatban lévő esetekkel kapcsolatos  konzultáció, az eredmények megbeszélése, és a meddőségi problémák elemzése se maradjon ki tartósan. Ennek érdekében az on-line videó konzultációkat elindítom.

Időpont egyeztetése az info@benyourologia.hu e-mail címen személyesen nálam történik. Ez ügyben mostantól kereshetnek régi és új pácienseim.

Amint az ellátási aktivitás visszaáll az Asszisztált Reprodukciós Centrumokban és a Kaáli Intézetekben, a meddőségi vizsgálatok (spermaanalízis, funkcionális tesztek) ismételten elérhetőek lesznek a rendelésemen.

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Dr. Benyó Mátyás

A kismedencei fájdalom különböző formában és mértékben jelentkezhet. Az egyik legrosszabb helyzet, hogy ha jelentősebb akadályoztatottsag miatt nem fordulhatunk orvoshoz. Milyen lehetőség áll rendelkezésre?

Rendkívül fontos hangsúlyozni, hogy a legfontosabb minden tünet kapcsán a kiváló ok felderítése. Azonban olyan esetekben, mint például a koronavírus járvány, igen korlátozottak a lehetőségek. Egy húgyúti, kismedencei gyulladás tüneteinél elsődleges a bő folyadékfogyasztas. A medveszőlő kivonat fogyasztása (pl Urzinol 3x2 egy hétig) jó kiegészítést nyújt. A kismedencei tünetek enyhítésére további nagy segítséget nyújt a Proxelan végbélkúp.

A Proxelan a végbél anatómia elhelyezkedése miatt közvetlenül szívódik fel a prosztatába. A dülmirigyen keresztül futó húgycső miatt mind a húgyutak , mind az ondóutak gyulladásaiban lehet érintett ez a szerv. Ezért igen szerencsés alkalmazás alkalmazási mód a Proxelan végbélkúp.

A Proxelanban az alábbi összetevők találhatók meg: tökmagolaj-kivonat (Cucurbita pepo),  tömjénfaolaj-kivonat (Boswellia serrata),  szalmagyopárolaj-kivonat (Helichrysium Angustifolium ),  ázsiai gázló olaj kivonat (Centella asiatica),  teafaolaj kivonat (Melaleuca),  E-vitamin acetát,  hialuronsav, melyek eredményesek többek között a gyulladás- és ödémacsökkentésben, a simaizomzat ellazításában, illetve antimikróbás hatást is mutatnak.

Természetesen mindenképpen az elsődleges az orvossal történő konzultáció. Azonban ha ez nem lehetséges, illetve ha a gyulladást csökkentő kezelésű két támogatni szeretnék, a Proxelan egy hatékony és biztonságos lehetőséget nyújt.

2020. Április 02., Csütörtök 00:00

Egészségpénztári szerződések

Szerződött egészségpéztári partnerek:

  • Prémium Egészségpénztár
  • MKB Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Generali Egészségpénztár
  • Életút Egészségpénztár
  • OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár

A lista folyamatosan bővül, az aktuális szerződött pénztárak listája bővülhet. 

Prémium Egészségpénztári kártyát elfogadunk.